Vanda Deprem / Deprem Son Dakika Van 2020 / Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi.

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Van'ın tuşba ilçesinde, afad verilerine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 .

Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde, afad verilerine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez, aa muhabirine, . Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi.

Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, .

Van'ın tuşba ilçesinde, afad verilerine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez, aa muhabirine, . Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir . Van'da, merkez ilceye bagli tabanli koyu merkezli 6,6 buyuklugunde deprem meydana geldi. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Deprem sonrasi enkaz altinda kalanlari arama calismasi sirasinda . Depremin 7,62 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, .

Deprem sonrasi enkaz altinda kalanlari arama calismasi sirasinda . Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, .

Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Depremin 7,62 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde, afad verilerine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu.

Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu.

Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Depremin 7,62 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Van'ın tuşba ilçesinde, afad verilerine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Van'da, merkez ilceye bagli tabanli koyu merkezli 6,6 buyuklugunde deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Deprem sonrasi enkaz altinda kalanlari arama calismasi sirasinda . Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir .

Van'da, merkez ilceye bagli tabanli koyu merkezli 6,6 buyuklugunde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 7,62 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez, aa muhabirine, .

Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Van'ın tuşba ilçesinde, afad verilerine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasi enkaz altinda kalanlari arama calismasi sirasinda . Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi.

Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km .

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Depremin 7,62 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Deprem çevre illerden de hissedildi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde, afad verilerine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Van'da, merkez ilceye bagli tabanli koyu merkezli 6,6 buyuklugunde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez, aa muhabirine, .

Vanda Deprem / Deprem Son Dakika Van 2020 / Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi.. Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Van'da, merkez ilceye bagli tabanli koyu merkezli 6,6 buyuklugunde deprem meydana geldi. Depremin 7,62 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Deprem sonrasi enkaz altinda kalanlari arama calismasi sirasinda . Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.